Лазерно рязане на метали

Лазерното рязане е иновативна технология за рязане на метали, при която се използва лазер с голяма мощност. Лазерният лъч, поради своята спецификация позволява да се концентрира голямо количество енергия на малка площ. При лазерното рязане липсва механично въздействие върху материалите, в следствие на което има минимален риск за неточности в изработката. Поради високата мощност на лазерния лъч се осигурява голяма производителност и отлично качество на среза.

На лазерно рязане подлежат всички конструкционни и неръждаеми стомани, цветни и благородни метали, акрили и техните производни.

*необходимия материал за изработка може да бъде осигурен от нас или предоставен от вас.

**Работим по задание на клиента с векторни „CAD“ или графични файловe: SolidWorks, Autocad, AdobeIllustrator, CorelDraw и др.

Нашите машини

AMADA ENSIS + AMADA ASR 3015 EU + AMADA TK 3015

AMADA ENSIS AJ 6000 с работна площ 3000х1500мм за рязане на всички видове метални листове с дебелина до 25мм. Лазерът е изключително подходящ за черни и неръждаеми стомани, както и за цветни метали като алуминий, мед, месинг или титан.

Благодарение на технологията за променлив контрол на AMADA, лазерният лъч се модулира автоматично спрямо дебелината на листа. Това допринася готовите части да бъдат отстранени без никакви затруднения. Лазерът ни разполага с автоматичен склад за материали и разтоварващо устройство.

Лазерът ни разполага с автоматичен склад за материали и разтоварващо устройство.

NEONA FIBER L 4500W

Реже всички черни и цветни метали до 6 mm, включително: мед, поцинкована ламарина, алуминизирани метали, метали с покритие – боя, анодизация и др. Директно влизане в контур. Работи при ниска температура на рязане , като по този начин предотвратява деформации.

Разполага с функция за рязане на въздух, което съответно води до спестяване на разходи за производство. 

Работна площ 1250х2500мм