Листоогъване

Ние предлагаме услугата листоогъване. Разполагаме с абканти на японската фирма AMADA с дължина на огъване до 3000 мм и сила на натиска до 130 тона, благодарение на които гарантираме съвършени резултати при производството на детайли.

Обработваме огромно разнообразие от листов материал. В това число – стоманена, алуминиева, пластифицирана, поцинкована, неръждаема, медна или месингова ламарина.Машините ни са най-ново поколение с програмируемо управление, което осигурява възможно най-добрата прецизност и повтаряемост при обработката на детайли.

*необходимия материал за изработка може да бъде осигурен от нас или предоставен от вас.

**Работим по задание на клиента с векторни „CAD“ или графични файловe: SolidWorks, Autocad, AdobeIllustrator, CorelDraw и др.

Нашите машини

AMADA HG 1303

Машините от серия HG са флагменът в портфолиото на AMADA. Моделът 1303 е с възможност за огъване на елементи до 3000мм и сила на натиска 130 тона. С машините от серията HG се гарантира висока скорост на работния процес, прецизно и равномерно огъване по цялата дължина на пресованите елементи.

AMADA HFE 3i

Създадени върху основа на серията HFE, моделите HFE 3i на AMADA включват допълнителни функции за подобряване на производството и иновативен интерфейс AMNC 3i със сензорен екран.

18,5-инчовият мултитъч дисплей предлага множество режими на въвеждане на данни (ъгъл, дълбочина, 2D и 3D) за максимална гъвкавост при програмиране.
Удобен графичен интерфейс и библиотека от инструменти помагат на операторите при бързата настройка при изработка на сложни части.