UV печат върху плоскости

Ние предлагаме изработка на висококачествен UV печат с мастило върху различни плоскости с габарити 2500х3100мм, до 50мм дебелина на материала, като разпенени PVC плоскости, акрил, стъкло, поликарбонат, PETG, APET, Re-board, пенокартон , STADUR и KAPATECH, Dibond и много други.

При печат материалът може да бъде фиксиран с помощта на вакуум. Свързаната стабилност на печатащия материал подобрява точността на печата. Всеки изработен печат може да бъде прецизно изрязан по CNC контур.

*необходимия материал за изработка може да бъде осигурен от нас или предоставен от вас.

**Работим по задание на клиента с векторни „CAD“ или графични файловe: SolidWorks, Autocad, AdobeIllustrator, CorelDraw и др.

Нашите машини

Mimaki JFX-200-2531

Благодарение на MAPS2 технологията нежеланата видима лента (*) по границите на отрязъка се намалява чрез надпечатване между отсечки с намален брой капчици мастило. Принтерът разполага с технология за промяна на точката , което допринася за гладкия печат. Всеки цвят на мастилото има свое специфично тегло и вискозитет. За да се постигне точно поставяне на капчици мастило върху носителя, Mimaki разполага с оптимална техника за контрол на формата на вълната, която позволява на печатащата глава да излъчва всеки цвят на мастилото под оптимален ъгъл. Благодарение на прецизното нанасяне на мастилни капчици в  три различни размера се осигуряват оптимални резултати на печат.

* Видими линии, генерирани на границите на откосите.